965 53 13 01 - Plaça Major, 2 - 03827 Benimarfull, Alicante benimarfull@benimarfull.es

Paella valenciana

Ingredients

Per a 4 persones

  • 400 gr. de conill.
  • 400 gr. de pollastre.
  • 250 gr. de fesols tendres.
  • 150 gr. de tavella.
  • 150 gr. de garrofón.
  • 1 tomaca madura.
  • 500 gr. d’arròs.
  • 8 cullerades d’oli.
  • Un polsim de pebre roig dolç, safrà i sal.

Preparació

En una paella al foc tirem l’oli i una vegada calenta posem la carn trossejada, la sofregim bé i afegim els fesols tendres, el garrofón i la tavella.
Seguim amb el sofregit uns huit minuts i tirem la tomaca rallado.
Movem una mica i agreguem l’arròs, el pebre roig, el safrà i l’aigua.
En bullir, ajustem de sal.